top of page

Α. Εισαγωγή

 1. Η ιδιωτικότητα των επισκεπτών του ιστοτόπου μας είναι πολύ σημαντική για εμάς και δεσμευόμαστε να τη διαφυλάξουμε. Αυτή η πολιτική εξηγεί τι θα κάνουμε με τα προσωπικά σας στοιχεία.

 2. Η αποδοχή της χρήσης των cookies σύμφωνα με τους όρους αυτής της πολιτικής, όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά τον ιστότοπό μας, μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε cookies κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας.

 3. Η δημιουργία του παρόντος εγγράφου διέπεται τόσο από τους ελληνικούς ποινικούς νόμους όσο και τις Ευρωπαικές και  Διεθνείς συμβάσεις οδηγίες και κανονισμούς περί χρήσης προστασίας και διαφύλαξης προσωπικών δεδομένων, η δε αποδοχή του σημαίνει και οριοθετεί την ενεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρακάτω λεπτομερώς αναφερομένων.

 

Β. Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

 

Οι ακόλουθοι τύποι προσωπικών πληροφοριών μπορούν να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται:

 

 1. πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής θέσης, του τύπου και της έκδοσης του προγράμματος περιήγησης και του λειτουργικού συστήματος.

 2. πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις και τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένης της πηγής παραπομπής, της διάρκειας της επίσκεψης, των προβολών σελίδας και των διαδρομών πλοήγησης του ιστότοπου.

 3. πληροφορίες, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγετε όταν εγγράφεστε στον ιστότοπό μας.

 4. πληροφορίες που εισάγετε όταν δημιουργείτε ένα προφίλ στην ιστοσελίδα μας - για παράδειγμα, το όνομά σας, το επώνυμο σας τους αριθμούς Φορολογικού Μητρώου ( Α.Φ.Μ) και τηλεφώνου και λεπτομέρειες απασχόλησης.

 5. πληροφορίες όπως το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγετε για να διενεργήσετε εγγραφή  στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και σε ενημερωτικά δελτία.

 6. πληροφορίες που εισάγετε κατά τη χρήση των υπηρεσιών στην ιστοσελίδα μας.

 7.  τις πληροφορίες που παράγονται κατά τη χρήση του ιστότοπού μας, συμπεριλαμβανομένου του πότε, πόσο συχνά και υπό ποιες συνθήκες το χρησιμοποιείτε.

 8. πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε αγοράζετε, υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε ή συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ιστότοπού μας, το οποίο περιλαμβάνει το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

 9. τις πληροφορίες που δημοσιεύετε στον ιστότοπό μας με σκοπό την δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει το όνομα χρήστη, τις εικόνες προφίλ και το περιεχόμενο των αναρτήσεων σας.

 10. πληροφορίες που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία που μας στέλνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του ιστοτόπου μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου επικοινωνίας και των μεταδιδομένων.

 11. οποιαδήποτε άλλα προσωπικά στοιχεία που μας στείλετε.

Πριν αποκαλύψετε σε μας τα προσωπικά στοιχεία άλλου προσώπου, πρέπει να λάβετε τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου τόσο για την αποκάλυψη όσο και για την επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με αυτήν την πολιτική

 

Γ. Χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας στοιχεία

 

Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλαμε μέσω του ιστότοπού μας θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική ή στις σχετικές σελίδες του ιστότοπου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τα ακόλουθα:

 

 1. τη διαχείριση της ιστοσελίδας και των επιχειρήσεων μας.

 2. προσαρμόζοντας την ιστοσελίδα μας για εσάς.

 3. επιτρέποντας τη χρήση των διαθέσιμων υπηρεσιών στον ιστότοπό μας.

 4. παροχή υπηρεσιών που αγοράζονται μέσω της ιστοσελίδας μας.

 5. την αποστολή δηλώσεων, τιμολογίων και υπενθυμίσεων πληρωμής σε εσάς και τη συλλογή πληρωμών από εσάς.

 6. στέλνοντας εμπορικές επικοινωνίες μη εμπορίας.

 7. αποστολή ειδοποιήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ζητήσει συγκεκριμένα.

 8. στέλνοντας το ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, αν το έχετε ζητήσει (μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή εάν δεν χρειάζεστε πλέον το ενημερωτικό δελτίο).

 9. σας στέλνουμε ανακοινώσεις μάρκετινγκ σχετικά με την επιχείρησή μας ή τις επιχειρήσεις τρίτων που επιλέγουμε  προσεκτικά, τα οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, ταχυδρομικώς ή, εφόσον έχετε συμφωνήσει ειδικά με αυτό, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή παρόμοιας τεχνολογίας (μπορείτε να μας ενημερώσετε οποιαδήποτε στιγμή εάν δεν χρειάζεστε πλέον επικοινωνίες μάρκετινγκ).

 10. παρέχοντας στα τρίτα μέρη στατιστικές πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες μας (αλλά αυτά τα τρίτα μέρη δεν θα είναι σε θέση να εντοπίσουν οποιονδήποτε μεμονωμένο χρήστη από αυτές τις πληροφορίες ή να αντλήσουν οιασδήποτε μορφής πληροφορία προσωπικού επιπέδου εκτός των κοινώς ανοικοινούμενων σε οποιοδήποτε κοινηςχρήσης έγγραφο επιγραφή η ιστότοπο).

 11. ασχολείται με έρευνες και καταγγελίες που γίνονται από εσάς ή για εσάς σχετικά με τον ιστότοπό μας.

 12. διατηρώντας την ιστοσελίδα μας ασφαλή και αποτρέποντας την απάτη.

 13. επαλήθευση της συμμόρφωσης με τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας (συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης ιδιωτικών μηνυμάτων που αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας ιδιωτικών μηνυμάτων του ιστότοπού μας). Και

 14. άλλες χρήσεις.

Εάν υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες για δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας, θα δημοσιεύσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε με άλλο τρόπο αυτές τις πληροφορίες σύμφωνα με την άδεια που μας παρέχετε.

 

Οι ρυθμίσεις απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των πληροφοριών σας στον ιστότοπό μας και μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας τους ελέγχους απορρήτου στον ιστότοπο.

Δεν θα παράσχουμε, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για το άμεσο μάρκετινγκ του ή τρίτου μέρους.

Δ. Η αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιονδήποτε από τους υπαλλήλους μας, αξιωματικούς, ασφαλιστές, επαγγελματίες συμβούλους, πράκτορες, προμηθευτές, όπως είναι λογικά απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική, καθώς και στις αρχές ασφαλείας , εισαγγελικές αρχές ή άλλες κρατικές ελεγκτικές αρχές εφόσον αυτό μας ζητηθεί επίσημα και νομότυπα.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιοδήποτε μέλος της ομάδας μας (αυτό σημαίνει ότι οι θυγατρικές μας, η τελική μας εταιρεία χαρτοφυλακίου και όλες οι θυγατρικές της) είναι λογικά απαραίτητες για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία:

 1. στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε.

 2. σε σχέση με τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές νομικές διαδικασίες.

 3. προκειμένου να δημιουργήσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη της απάτης και τη μείωση του πιστωτικού κινδύνου).

 4. στον αγοραστή (ή τον μελλοντικό αγοραστή) οποιασδήποτε επιχείρησης ή περιουσιακού στοιχείου που είμαστε (ή σκοπεύουμε να πουλήσουμε) και

 5. σε κάθε πρόσωπο που πιστεύουμε εύλογα ότι μπορεί να υποβάλει αίτηση σε δικαστήριο ή άλλη αρμόδια αρχή για την αποκάλυψη αυτών των προσωπικών πληροφοριών όταν, κατά τη λογική μας γνώμη, το εν λόγω δικαστήριο ή αρχή θα ήταν εύλογο να διατάξει την αποκάλυψη αυτών των προσωπικών πληροφοριών.

Εκτός από όσα προβλέπονται σε αυτήν την πολιτική, δεν θα παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.

 

Ε. Διεθνείς μεταφορές δεδομένων

 

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να αποθηκευτούν, να υποβληθούν σε επεξεργασία και να μεταφερθούν μεταξύ των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, προκειμένου να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να μεταφερθούν στις ακόλουθες χώρες που δεν έχουν νόμους προστασίας δεδομένων ισοδύναμους με αυτούς που ισχύουν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο: τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ινδία.

Οι προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύετε στον ιστότοπό μας ή υποβάλετε για δημοσίευση στον ιστότοπό μας ενδέχεται να είναι διαθέσιμες μέσω του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τη χρήση ή την κακή χρήση των πληροφοριών αυτών από άλλους.

Συμφωνείτε ρητά με τις μεταβιβάσεις προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται στο παρόν τμήμα ΣΤ.

ΣΤ. Διατήρηση προσωπικών πληροφοριών

 

Αυτή η ενότητα  καθορίζει τις πολιτικές και τη διαδικασία διατήρησης δεδομένων που έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι συμμορφώνονται με τις νομικές μας υποχρεώσεις όσον αφορά τη διατήρηση και τη διαγραφή προσωπικών πληροφοριών.

Οι προσωπικές πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε για οποιονδήποτε σκοπό ή σκοπούς δεν φυλάσσονται για περισσότερο από αυτό που είναι απαραίτητο για το σκοπό αυτό ή για τους σκοπούς αυτούς.

Με την επιφύλαξη του άρθρου Δ-2, συνήθως θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες κατά την ημερομηνία / ώρα που ορίζεται παρακάτω:

ο τύπος προσωπικών δεδομένων θα διαγραφεί {ENTER DATE / TIME}. και

{ENTER ADDITIONAL DATES / TIMES}.

Παρά τις λοιπές διατάξεις της παρούσας ενότητας  ΣΤ , θα διατηρήσουμε τα έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών εγγράφων) που περιέχουν προσωπικά δεδομένα:

στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε.

εάν πιστεύουμε ότι τα έγγραφα ενδέχεται να είναι σχετικά με οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική νομική διαδικασία. και

προκειμένου να δημιουργήσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη της απάτης και τη μείωση του πιστωτικού κινδύνου).

Ζ. Η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών

 

Θα λάβουμε εύλογες τεχνικές και οργανωτικές προφυλάξεις για να αποτρέψουμε την απώλεια, την κακή χρήση ή την αλλοίωση των προσωπικών σας στοιχείων.

Θα αποθηκεύσουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε στους ασφαλείς (προστατευμένους με κωδικό πρόσβασης και firewall) διακομιστές.

Όλες οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που εισάγονται μέσω της ιστοσελίδας μας θα προστατεύονται με τεχνολογία κρυπτογράφησης.

Αναγνωρίζετε ότι η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου είναι εγγενώς ανασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου.

Είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα του κωδικού πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στον ιστοτόπο μας. δεν θα σας ζητήσουμε τον κωδικό πρόσβασής σας (εκτός και αν συνδεθείτε στον ιστότοπό μας).

Η. Τροπολογίες

 

Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτήν την πολιτική κατά διαστήματα δημοσιεύοντας μια νέα έκδοση στον ιστότοπό μας. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιστασιακά για να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτήν την πολιτική. Μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές σε αυτήν την πολιτική μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του ιδιωτικού συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων στον ιστότοπό μας.

 

 

 

Θ. Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να μας δώσετε οδηγίες για να σας παρέχουμε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που διαθέτουμε για εσάς. η παροχή των εν λόγω πληροφοριών θα υπόκειται στα ακόλουθα:

την πληρωμή ενός τέλους {ENTER FEE IF RELEVANT}. και

την παροχή κατάλληλων αποδεικτικών στοιχείων για την ταυτότητά σας όπως μας τις έχετε παρέξει κατά την εγγραφή και συμπλήρωση των στοιχείων που απαιτούνται από την χρήση του ιστοτόπου μας.

Μπορούμε να παρακρατήσουμε προσωπικές πληροφορίες που ζητάτε στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή να μην επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς μάρκετινγκ.

στην πράξη, συνήθως θα συμφωνείτε ρητά εκ των προτέρων με τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για σκοπούς μάρκετινγκ ή θα σας παρέχουμε την ευκαιρία να εξαιρεθείτε από τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για σκοπούς μάρκετινγκ.

 

Ι. Ιστότοποι τρίτων μερών

 

Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους και διευθύνσεις ιστοσελίδων τρίτου μέρους. Δεν έχουμε έλεγχο και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές απορρήτου και τις πρακτικές τρίτων.

 

α. Ενημέρωση πληροφοριών

 

Ενημερώστε μας αν τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε σχετικά με εσάς πρέπει να διορθωθούν ή να ενημερωθούν.

 

Κ. COOKIES

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Ένα cookie είναι ένα αρχείο που περιέχει ένα αναγνωριστικό (μια σειρά γραμμάτων και αριθμών) που αποστέλλεται από ένα διακομιστή ιστού σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησης. Το αναγνωριστικό στη συνέχεια αποστέλλεται πίσω στον διακομιστή κάθε φορά που το πρόγραμμα περιήγησης ζητά μια σελίδα από το διακομιστή. Τα cookies ενδέχεται να είναι είτε "μόνιμα" cookies είτε "cookies": ένα μόνιμο cookie θα αποθηκεύεται από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και θα παραμείνει έγκυρο μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία λήξης του, εκτός εάν διαγραφεί από τον χρήστη πριν από την ημερομηνία λήξης. ένα cookie περιόδου σύνδεσης, από την άλλη πλευρά, λήγει στο τέλος της περιόδου λειτουργίας του χρήστη, όταν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι κλειστό. Τα cookie συνήθως δεν περιέχουν πληροφορίες που αναγνωρίζουν προσωπικά έναν χρήστη, αλλά τα προσωπικά στοιχεία που αποθηκεύουμε σχετικά με εσάς ενδέχεται να συνδέονται με τις πληροφορίες που αποθηκεύονται και αποκτώνται από τα cookies. {ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΚΡΙΒΗ ΦΡΑΣΗ Χρησιμοποιούμε μόνο cookies συνεδρίας / μόνο μόνιμα cookies / και τα δύο μόνιμα και μόνιμα cookies στην ιστοσελίδα μας.}

 

Τα ονόματα των cookies που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας και οι σκοποί για τους οποίους χρησιμοποιούνται, παρατίθενται παρακάτω:

χρησιμοποιούμε το Google Analytics και το Adwords στον ιστότοπό μας για να αναγνωρίσουμε έναν υπολογιστή όταν ένας χρήστης {ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ  ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ} σας επισκέπτονται τους χρήστες του δικτυακού τόπου / κομματιού καθώς περιηγούνται στον ιστότοπο / επιτρέπουν τη χρήση καλαθιού αγορών στον ιστότοπο / να βελτιώσει την χρηστικότητα του ιστοτόπου / να αναλύσει τη χρήση του δικτυακού τόπου / να διαχειριστεί τον ιστότοπο / να αποτρέψει απάτες και να βελτιώσει την ασφάλεια του δικτυακού τόπου / να προσωποποιήσει τον ιστότοπο για κάθε διαφήμιση χρήστη / στόχου που μπορεί να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συγκεκριμένους χρήστες / )}.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης σας επιτρέπουν να αρνηθείτε να δεχτείτε τα cookies-για παράδειγμα:

στον Internet Explorer (έκδοση 10) μπορείτε να αποκλείσετε τα cookies χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις παράκαμψης χειρισμού cookies που είναι διαθέσιμες κάνοντας κλικ στο "Εργαλεία", "Επιλογές Internet", "Απόρρητο" και στη συνέχεια "Για προχωρημένους".

στο Firefox (έκδοση 24) μπορείτε να αποκλείσετε όλα τα cookies κάνοντας κλικ στο "Εργαλεία", "Επιλογές", "Απόρρητο", επιλέγοντας "Χρήση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων για το ιστορικό" από το αναπτυσσόμενο μενού και αποσυνδέοντας "Αποδοχή cookies από ιστότοπους". και

στο Chrome (έκδοση 29), μπορείτε να αποκλείσετε όλα τα cookies, μεταβαίνοντας στο μενού "Προσαρμογή και έλεγχος" και κάνοντας κλικ στην επιλογή "Ρυθμίσεις", "Εμφάνιση προχωρημένων ρυθμίσεων" και "Ρυθμίσεις περιεχομένου" και επιλέγοντας " "Στην επικεφαλίδα" Cookies ".

Ο αποκλεισμός όλων των cookies θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη χρησιμότητα πολλών ιστοσελίδων. Αν αποκλείσετε τα cookies, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπού μας.

 

Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies που έχουν ήδη αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας - για παράδειγμα:

στον Internet Explorer (έκδοση 10), πρέπει να διαγράψετε αρχεία cookie με μη αυτόματο τρόπο (μπορείτε να βρείτε οδηγίες για να το κάνετε αυτό στη διεύθυνση http://support.microsoft.com/kb/278835).

στο Firefox (έκδοση 24), μπορείτε να διαγράψετε τα cookies κάνοντας κλικ στο "Εργαλεία", "Επιλογές" και "Απόρρητο", επιλέγοντας "Χρήση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων για το ιστορικό", κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εμφάνιση cookies" . και

στο Chrome (έκδοση 29), μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies, μεταβαίνοντας στο μενού "Προσαρμογή και έλεγχος" και κάνοντας κλικ στην επιλογή "Ρυθμίσεις", "Εμφάνιση προχωρημένων ρυθμίσεων" και "Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης" και δεδομένα προσθήκης "πριν κάνετε κλικ στην επιλογή" Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης ".

Η διαγραφή των cookies θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη χρησιμότητα του παρόντος ιστοτόπου.

TERMS OF USE OF WEB SITE

 Generally

 The website www.thymeli.com.gr ("the Website") belongs to the company named A.Kopanezos etc, based in Dodecanese, Greece, and the rights and obligations relating thereto are governed by the terms and conditions set forth herein and its integral parts and apply to all its content and its individual pages. The site is intended only for legal or natural persons with full legal capacity who can enter into legally binding agreements under the current legislation. It is forbidden to use the site, its contents and its applications by minors (or under 18 years of age). Browsing, accessing or using the website and any services available through it is a presumption that the visitor / user has studied, understood and accepted all terms of use. For this reason the visitor is asked to read their contents in advance. If the visitor / user does not agree with the terms of use of the site, they must not use the services and their content. The Company reserves the right to unilaterally modify the terms and conditions at any time and without notice. The company will post online the current version of the terms of use, while continuing to use the site or its services will be considered as acceptance of the new terms. For this reason, each user is asked to check the terms of use at regular intervals. The terms of use of the website, as well as any modification thereof, are governed by national and Community law and any relevant international treaties applicable. Any provision of the above terms is found to be inconsistent with the above legal framework or A.Kopanezos... .. E-MAIL  info@thymeli.com.gr  shall cease to be valid and shall be withdrawn from the present, without in any case undermining the validity of the other terms. Similarly, if any terms of use become partially or totally invalid or unenforceable, the validity and / or validity of the remaining terms or parts thereof is not affected. Invalid and / or unenforceable terms will be replaced with terms as close as possible to the meaning and purpose of the invalid or unenforceable terms. Any differences that may arise from the application of the terms and the general use of the website by the visitor or its user will be solved in principle in a friendly manner, but if this is not possible they will be governed by Greek law and will fall under the exclusive jurisdiction of the Courts of Athens . An integral and binding part of the terms of use is also the PUBLIC DATA PROTECTION DECLARATION - SECURITY AND PRIVACY POLICY Copyright - Mr-Supply Trademarks The content of the website (programs, information material of any kind, data, software, graphics, trademarks, trade names, logos, etc.) is the intellectual property of A.Kopanezos and is protected by applicable national, community and international law. Any modification, publication, transmission, transmission, reproduction, distribution, presentation, linking, downloading or otherwise exploiting, in whole or in part, the content of the website in any manner or manner, without the express prior written permission her license, which reserves all her legal rights. The content of the site is available to visitors / users for personal use and is prohibited from being commercially available. Third-party products or services that may be referenced on this website and bear the trademarks of their respective organizations, companies, affiliates, associations or publishers are their intellectual and industrial property. Using Links to Third Party Sites If the website now or in the future provides access to third party websites through links, this will only be for the convenience of its visitors / users while the use of links these will be at the sole responsibility of the visitors / users and the respective web pages will be subject to their own terms of use, for which no responsibility is attributed to A.Kopanezos.

he company does not guarantee the availability of third-party web sites and does not endorse or be liable for the content, accuracy, legality, completeness, timeliness and accuracy of the information, nor for the quality and properties of the products or services that are made available by those persons through the above-mentioned websites. The company is also not responsible for any errors or malfunctions of third party websites and for any damage to users from accessing and using the information, services and products provided through them. Site Validity - Virus Protection - Limitation of Liability - Disclaimer The website may contain inaccuracies or typographical errors that will be corrected by the company at its discretion if identified. However, the company can not guarantee the accuracy, completeness, accuracy, timeliness or non-infringement of the content of the site for any use, application or purpose. Nor does it guarantee that any errors will be necessarily or wholly corrected or that any questions that will be asked will be answered. Although the company makes every effort to exclude the appearance of viruses on this site, it does not guarantee that the functions of the website will be uninterrupted or free of any "threats" or malicious "attacks".

User Behavior

Users of the website are required to comply with the rules and regulations of Greek, European and International Law and the relevant legislation governing telecommunications and refrain from any unlawful and abusive behavior in and related to this use. The user of the website is liable for any damage caused to thymeli.com.gr website, due to the misuse or misuse of the website and the services offered through it. Access to Site Applications In order to facilitate the users of its services, thymeli.com.gr. provides through the website the conditional access to the tracking of the missions of each user. This application may only be used for the above purpose and is purely informative. No liability lies with the Company in the event of any erroneous registration or any damage to the user from the use of such information or application. The information exported by it is solely for the user who sent it or for whose account it was sent and the use by any third party is forbidden. This is a strictly personal service and therefore the sender's right to use the application related to the shipment and related information can not be assigned. Any access or use by any unauthorized third party is strictly forbidden.

 Communication

 For any kind of information, clarification, submission of any request, such as communication with the webmaster or request for reproduction rights of any part of the content of the website, as well as requests for permission to play content, you can contact the customer service at 69 , or send an email to the email: info@thymeli.com.gr

 

SERVICES PROTECTION OF PERSONAL DATA - SECURITY AND PUBLICITY POLICY

 Generally

The use of the website www.thymeli.com.gr (hereinafter referred to as the "Website"), which it manages itself and which was legally established under the name "thymeli by kopanezos family and based in Vathi Kalymnos  Dodecanese it is subject to the terms of use and in this Statement of Personal Data Protection - Security and Privacy Policy (hereinafter referred to as "Declaration or Policy"), which forms part of the Terms of Use . The company respects the privacy of every user of the Site. This article summarizes the information that thymeli.com.gr can gather and how it can use it as well as information about the actions that the user of the Site should do if he does not wish to collect or further process the personal of the information during his / her visit to the Website. These privacy terms may be reviewed and updated at any time and without notice. Users are kindly requested to check these terms at regular intervals for any changes, as the continued use of the site implies acceptance of any possible modifications. Collection, processing, and protection of Personal Data - Subject Rights The user can currently visit the entire site and its individual footers without revealing his / her identity and without providing any personal information. However, in the future there may be some areas of the site, access to which will require the user to register for the acquisition of a password and / or the user's personal data collection for specific purposes as they are referenced herein. Mr-Supply will in future be able to maintain a File and process any user data (eg name, address, telephone number, e-mail address) (hereinafter referred to as "personal data"), which will come to their knowledge through the Site. Mr-Supply will only collect personal data from users when they voluntarily provide them for the purpose of providing access to the above applications or services available through the website. The registration of the user's details when he enters the website for the provision of services through him will imply his consent to the collection, use and transmission of his personal information under the terms of this Privacy Policy. The user will, however, be specifically and explicitly consented to this by accepting the present before completing the registration process. In particular, the user will accept and consent that the company, under the provisions of Law 2472/1997 as amended by Law 3471/2006, will maintain and archive the personal data of the user which will be collected through the website for the purpose of accessing the user in the provided electronic applications, servicing, supporting and executing the relationship between the user and Mr-Supply for statistical or historical reasons as well as for general purposes of product promotion and services of thymeli.com.gr  , subject to the user's specific consent. Additionally, the user will expressly consent to  thymeli.com.gr  to send to him by any means of electronic communication information about products or services, unless he explicitly opts not to receive updates. In any case, the user may at any time wish to oppose the use of his email or other information to update new products and / or services by sending a message to the following office @ thymeli.com.gr email address at any time will retain the right to information, access or objection to the further processing of his Personal Data under Articles 11, 12 and 13 of Law 2472/97 for the protection of personal data. To exercise the rights, each user will be able to contact thymeli by kopanezosfamily  at the following e-mail address info@thymeli.com.gr or contact ADMINISTRATION Kos, TELEPHONE NUMBER 6957203154 Unless expressly implied by Law, and / or the Competent Authorities, Mr-Supply will not make, disseminate, disseminate, disseminate or otherwise disclose any information provided by the User without the consent of the User. of thymeli by kopanezos family on-line As third-party websites via special connections (links, hyperlinks, banners), the thymeli by kopanezos family is not responsible for the management and protection of personal data to these websites.

Statistical browsing information.

 In some cases, technical information that is not personally identifiable when a user visits or makes use of the Site can be automatically (e.g. not a recordable) aggregated. Examples of this type of information that can be collected are the type of Internet Browser used by the user, the type of operating system of the computer used by the user to visit the Website and the domain name of the webpage used by the user to link to the Website. Using Cookies Cookies are data files that are transferred from a web server to the person's computer who visits the Site for the purpose of keeping statistics. Cookies are an industry standard, they are used by most web sites, and they facilitate the repeated access of users to a particular website and its use. Cookies are not harmful to your computer system or files, and only the website from which a particular cookie has been transferred to your computer can be read, modified, or deleted. If you do not want to collect information through cookies, you can use the settings in most web browsers that you can delete existing cookies and choose either to automatically reject future cookies or to decide on reject or accept any specific cookies on your computer. However, it should be noted that disabling cookies may result in making it more difficult or impossible to use certain parts of the site.

Applicable Law - Disputes

These Terms and Conditions, any modifications to them and the use of the Site are governed by Greek law. For any dispute arising out of the use of the Site, the courts of Athens are competent.

bottom of page